Concert de colinde psaltice și folclorice

Concertul de colinde psaltice și folclorice a fost organizat cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Arhiepiscop Dr.Timotei Seviciu şi cu sprijinul ASCOR filiala Arad în sala Colegiului National Moise Nicoara din data de 15 Decembrie 2015. Concertul a fost susţinut în cea mai mare parte de Grupul Psaltic Sf.Ioan Damaschin urmând Grupul Psaltic Sf.Lavrentie, Grupul vocal de fete “Brâncoveanu” şi Iulia Bock, prezentarea fiind asigurată de Pr.Ştefan Negreanu. În încheierea minunatului eveniment toţi invitaţii împreună cu publicul au cântat colindul “O ce veste minunată”.

Sărbători Fericite!!


Related Post

Despre viaţa duhovnicească – Părintele Macar... Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Timotei, pe data de 17 Octombrie l-am avut în mijlocul nostru pe Părintele francez Macarie Simonopetritul de la Mânăstirea Simonos Petras din Sfântul Munte Athos, care ne-a vorbit despre viaţa duhovnicească după învățătura starețului Emilianos Simonopet...
Concert Lupus Dacus & Fire Dream Mediaş În seara zilei de 2 Iunie 2016 în Parcul Eminescu din Municipiul Arad a avut loc un concert sustinut de trupa Lupus Dacus şi o reprezentaţie extraordinară susţinută de echipa pirotehnica Fire Dream din Mediaş .      
Clip lansare lampioane – Atrium Mall Noidamc... 5 Ani de Atrium Mall in Arad Cu ocazia a 5 ani de la deschiderea centrului comercial Atrium Mall, conducerea magazinului a organizat pe 23 Martie 2015 un mega concert INNA care a adunat la un loc 1200 de persoane, urmat în data de 27.03 de lansarea a 6000 de lampioane, iar in 28.03 un nou concert L...

Comments

comments

One thought on “Concert de colinde psaltice și folclorice

  1. Membrii corului academic Byzantion au lansat luni, pe 7 decembrie a.c., primul lor album de colinde tradi?ionale rom ne?ti, n cadrul unui concert sus?inut la Biserica Sf ntul Sava din Ia?i ncep nd cu ora 19.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*
*
Website