PUSTNICUL – Locul 1 la Theatrum Mundi 2016

Sâmbătă, 28 mai 2016, la Sala Marionete a Teatrului Clasic “Ioan Slavici” Arad, în cadrul Festivalului internaţional de artă pentru elevi şi studenţi “Theatrum Mundi” organizat în Arad la a XII-a ediţie, coordonat de prof. Camelia Circa – Chirilă, consilier educativ la Colegiul Național “Moise Nicoară” și de Zoltan Lovas, actor la Teatrul Clasic “Ioan Slavici”, am luat premiul 1 la secţiunea FILM, cu producţia “PUSTNICUL”.

PUSTNICUL – Este un film documentar de scurt metraj care ne vorbeşte despre cunoaştere, cunoaşterea fiind şi tema care trebuia respectată în acest an pentru a putea participa la acest festival. Acest scurt film nu ne vorbeşte despre orice fel de cunoaştere, ne vorbeste despre partea nevăzută a noastră, partea nevăzută a divinităţii pe care noi o putem cunoşte. Acest film ne oferă câteva idei despre viaţa în cunoaştere de Dumnezeu şi de sine şi câteva informaţii despre viaţa monahală pe care mulţi o aleg.
Cu toate ca durata filmului este de doar 7 minute, a fost foarte mult de lucru, începând cu scenariul şi formarea echipei, până la montajul şi versiunea finală a filmului.
Mulţumesc echipei pentru ajutorul oferit, deoarece fără o echipa, un film nu se poate realiza! Le mulţumesc şi tututror celor ce nu au făcut parte din echipa noastră, dar ne-au sprijinit pentru realizarea acestuia. Adrian Hulea(Actor), Niga Alexandru(Director Fotografie), Selejan Fabian – Alexandru(Timelapse), Ieromonah Nectarie Raicovici(Narator), Gligan Andreia(Traducerea şi adaptarea), Botău Doina Florina(Costume si accesorii).
Anunţ prin această postare că începând din iarna acestui an, ne vom gandi şi vom lucra la un nou proiect ce poate va ajunge film.

Ilisie Sergiu Adrian (Producator)

Related Post

Corala “ARMONIA” în concert la Arad Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Dr. Timotei Seviciu, Arhiepiscopul Aradului, Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români, A.S.C.O.R. filiala Arad, în data de 30 mai 2016 la Colegiul National "Moise Nicoara" din Arad, a fost susţinut concertul de folclor în interpretare coral – ins...
Nuntă Diaa & Gabriela Nunta lui Diaa şi Gabriela a fost una cu totul extraordinară. Cei doi au fost foarte deschişi atat cu mine (Sergiu) şi fotograful cât şi cu toţi cei invitaţi. Petrecerea a inceput cu greu, întâi cu ospăţ, apoi cu distracţie până dimineaţa! A fost un eveniment de neuitat şi mă bucur ca am fost acolo ...
Vlad Şerban – Impossible (COVER) "Impossible" A fost melodia care ne-a unit sa realizam un videoclip si nu a fost deloc o pierdere de vreme deoarece acesta a strans mii de vizualizari! :) Sa-i uram succes lui Vlad in noua lui cariera muzicala!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*
*
Website