Marșul pentru viață 2017 – Ajută mama și copilul! Ei depind de tine

Marșul pentru viață 2017 – ”Ajută mama și copilul! Ei depind de tine” va fi organizat sâmbătă, 25 martie 2017 în peste 285 de localități din România și Republica Moldova.

În Arad Marşul pentru viaţă este la a VI-a ediţie, organizarea din acest an aparţinând Asociaţiei IKON şi Asociaţiei Filantropia a Arhiepiscopiei Aradului, sub binecuvântarea Înaltpreasfințitului arhiepiscop al Aradului dr. Timotei Seviciu. În Arad Marşul pentru viaţă se va desfăşura sâmbătă, 25 martie 2017 începând cu ora 13:00 şi are ca punct de plecare piaţa Avram Iancu, un popas pentru rugăciune ce se va face în faţa spitalului de obtetrică-ginecologie Traian Vuia, finalizându-se în Catedrala ortodoxă Sfânta Treime.

În judeţul Arad se vor organiza, pentru al doilea an consecutiv, marşuri şi manifestări pro vita în 10 localităţi: Chişineu Criş, Curtici, Gurahonţ, Ineu, Lipova, Pecica, Pâncota, Sântana, Săvârşin, Sebiş.

 

af-mars2-01(1)

Related Post

Un proiect minunat de Crăciun Colindul "O ce veste minunata" interpretat de Blidar Maria Antonia si Craciun Miruna Maria a fost o adevarata provocare! Am dorit sa realizez acest videoclip pentru a arata lumii ca traditia inca este "la moda" iar Craciunul nu este doar o sarbatoare a luminii si a mosilor ci un Praznic de-o lumi...
Nuntă Claudiu si Abby Nunta lui Claudiu si Abigaiela este un lucru pe care cei doi de mult il visau si iata acest vis s-a implinit pe data de 26.04.2015. Ei doi au fost cei mai deschisi miri ce i-am vazut atat fata de mine cat si fata de rude, prieteni si invitati. Cununia civila s-a tinut la Primaria Macea, iar cea reli...
Vlad Şerban – Impossible (COVER) "Impossible" A fost melodia care ne-a unit sa realizam un videoclip si nu a fost deloc o pierdere de vreme deoarece acesta a strans mii de vizualizari! :) Sa-i uram succes lui Vlad in noua lui cariera muzicala!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*
*
Website