Nunta Bogdan&Mihaela

Totul a inceput asa: M-am pregatit sa filmez o nunta, am plecat de dimineata stresat de acasa, am aruncat toate sculele repede in geanta si deja am facut cu mana patului, deoarece in ziua aceea nu mai era nici o sansa de reintalnire. Orice mi-ai face, nu ma trezi de dimineata! Am ajuns pe la primele ore din zi la salonul unde mireasa (Mihaela) se pregatea. Nu-mi venea a crede, ea era atat de vorbareata si entuziasmata de pregatiri si de eveniment, de a trezit in mine o curiozitate fata de ce va urma, incat somnul de pe fata mea a disparut instant. Machiajul a fost superb, mireasa a fost superba! De la salon am mers la ea acasa la un alt program intens de pregatiri. Mirele (Bogdan) nu a ramas nici el mai prejos, a fost insotit de toti cei dragi si de un vornic tare bun la vorba.
Ce doi s-au intalnit cu toti cei dragi si cu toata lumea buna, au dansat si s-au distrat dupa care toata lumea i-am insotit la starea civila unde au rostit un prim “DA!”. La Catedral Noua din Arad au primit Sfanta cununa a Casatoriei si s-au unit intru Hristos.
Petrecerea s-a desfasurart la sala de evenimente Laser unde doi interpreti de muzica populara au intretinut atmosfera care nu s-a terminat pana dimineata! A fost o nunta frumoasa, iar acum Bogdan si Mihaela se bucura de o viata frumoasa impreuna!
La multi ani! :)

Related Post

Nuntă Claudiu si Abby Nunta lui Claudiu si Abigaiela este un lucru pe care cei doi de mult il visau si iata acest vis s-a implinit pe data de 26.04.2015. Ei doi au fost cei mai deschisi miri ce i-am vazut atat fata de mine cat si fata de rude, prieteni si invitati. Cununia civila s-a tinut la Primaria Macea, iar cea reli...
Concert Lupus Dacus & Fire Dream Mediaş În seara zilei de 2 Iunie 2016 în Parcul Eminescu din Municipiul Arad a avut loc un concert sustinut de trupa Lupus Dacus şi o reprezentaţie extraordinară susţinută de echipa pirotehnica Fire Dream din Mediaş .      
GRĂDINA LUI EFREM   GRĂDINA LUI EFREM Transcrieri picturale după Imnele Raiului de Sfântul Efrem Sirianul     Grădina lui Efrem reprezintă o interpretare în grila picturii iconografice bizantine a textului Imnele Raiului, ce relateaza vedenia Sf. Efrem Sirul asupra Paradisului. Lucrările preze...

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*
*
Website