Şcoala Sfântul Ierarh Nicolae

banner site sf nicolae

Şcoala Sfântul Ierarh Nicolae este o şcoală pentru sufletul copilului tău!

Școala “Sfântul Ierarh Nicolae” Arad are ca misiune asigurarea unei educații de calitate, centrată pe elev și formarea tinerilor cu înalte principii morale, cu suflet frumos, oameni puternici, echilibrați şi responsabili.

Specificul şcolii noastre este dat de perspectiva generală a pedagogiei creştine asupra educaţiei, precum şi de valorificarea tradiţiilor culturale româneşti în învăţământ. În viziunea noastră, educaţia de calitate nu poate face abstracţie de dimensiunile sufleteşti profunde şi de tradiţia naţională.

Motto:
“Dacă veţi rămâne în cuvântul Meu, sunteţi cu adevărat ucenici ai Mei; şi veţi cunoaşte adevărul, iar adevărul vă va face liberi.” (Ioan 8, 31-32)

În şcoala Sf. Ierarh Nicolae, copiii vor regăsi simplitatea şi curăţenia copilăriei adevărate! Aici filtrăm influenţele negative, umane şi tehnologice, teoretice şi practice, având ca scop prioritar protejarea inocenţei copiilor noştri. Aceasta este şcoala în care perspectivele deconstructiviste ale relativismului şi secularismului nu îşi au locul, abordarea noastră fiind ancorată în principiile Adevărului creştin. Punem în acelaşi timp accent pe valorile tradiţionale româneşti, cultivăm respectul faţă de Familie, Şcoală şi Biserică, pilonii pe care s-a construit neamul nostru.

Pentru anul şcolar 2016 – 2017 înscriem copii pentru Clasa pregătitoare prin transfer de la alte şcoli. Taxa lunară este de 400 de lei şi se plăteşte doar în perioada septembrie – iunie.

Detalii la telefoanele 0743.435.624 sau 0742.589.171, de luni până vineri între orele 9:00 – 18:00.

DESPRE ŞCOALĂ

Școala Sfântul Ierarh Nicolae Arad este sub patronajul Asociaţiei Social – Educative Filologos, fondată de un grup de părinţi care doresc să ofere copiilor lor o educație subordonată valorilor creștine și tradiționale.

Asociaţia Filologos îşi propune să deruleze activități menite a promova valorile morale și spirituale creştine tradiţionale româneşti și să creeze cadru educațional pentru formarea copiilor în spiritul acestor valori.

Îndrăznim să spunem că aici, în cadrul Şcolii Primare “Sfântul Ierarh Nicolae” Arad, ne vom strădui din toate puterile să creăm un mediu cald, armonios, o atmosferă de familie propice studiului. Aici respectul reciproc şi comportamentul decent sunt caracteristici definitorii, iar parteneriatul dintre şcoală şi familie este unul real, în cadrul căruia toţi cei implicaţi dau tot ce au mai bun pentru educaţia copiilor.

Cadrele didactice ale Şcolii „Sfântul Ierarh Nicolae” Arad în anul şcolar 2016 – 2017

Puterity Elena – profesor învățământ primar, profesor ”Școala după școală”

Guzan Teodora – director, profesor ”Școala după școală”

Stoica Ionela – V. – profesor Religie + opțional

Filaropol Dana – Adelina – profesor Limba engleză

Cadrele didactice ale şcolii noastre sunt atent selectate pe criterii de competenţă dar în acelaşi timp au o importanţă majoră profilul moral şi setul de valori ale acestora. Organizăm cursuri speciale şi activităţi pentru dezvoltarea îndemânării, a simţului artistic, a capacităţii de a relaţiona şi de a activa în echipă. Punem astfel în valoare calităţile particulare ale fiecărui copil, în cadrul unui act educativ de calitate.

OFERTA ŞCOLII

Formăm copii harnici, activi şi încrezători în propriile forţe, care vor deveni oameni puternici cu discernământ, tărie de caracter şi compasiune pentru semeni. Pentru micii noştri şcolari vom avea mici sarcini, care să le dezvolte simţul datoriei, încurajându-i să devină, pas cu pas, oameni harnici şi corecţi, capabili să treacă peste încercările vieţii şi să-şi asume responsabilităţi. Găsirea de scuze şi evitarea îndatoririlor vor fi constant descurajate.

Urmărim performanţa şi promovăm competitivitatea cu sine însuşi, încurajăm copilul de a fi cu fiecare zi ce trece mai bun, mai respectuos, mai priceput, mai harnic, mai înţelept. Empatia şi întrajutorarea semenilor sunt repere morale importante pe care ne vom baza abordarea. Dezvoltăm un parteneriat activ cu familia pentru a obţine cele mai bune rezultate pentru fiecare copil, deoarece considerăm educaţia ca fiind un proces continuu şi complex, la care trebuie să contribuie, cu delicateţe, toţi cei apropiaţi.


scoala_sf nicolae-23

scoala_sf nicolae-10

scoala_sf nicolae-19

scoala_sf nicolae-11

scoala_sf nicolae-9

scoala_sf nicolae-38

scoala_sf nicolae-26

scoala_sf nicolae-41

Related Post

Nunta Bogdan&Mihaela Totul a inceput asa: M-am pregatit sa filmez o nunta, am plecat de dimineata stresat de acasa, am aruncat toate sculele repede in geanta si deja am facut cu mana patului, deoarece in ziua aceea nu mai era nici o sansa de reintalnire. Orice mi-ai face, nu ma trezi de dimineata! Am ajuns pe la primele...
Nuntă Claudiu & Cristina Nunta lui Claudiu si Cristinaa fost o nunta simpla cu putini invitati, dar cu multe emotii. Nunta a avut loc in Periam, Jud Timis, iar acum aceasta a unit sufletele lor pentru totdeauna. La multi ani si casa de Piatra!
Au venit colindătorii! A venit iarna, au venit şi colindătorii care vestesc Naşterea Domnului nostru Iisus Hristos! Un grup de colindători au trezit curiozitatea trecătorilor şi a celor ce deja se bucurau de luminiţele şi casuţele împodobite de sărbătoare din faţa Primariei Arad. Îmi place când văd că tinerii încă păstrea...

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*
*
Website