Oferte

PACHETE NUNTĂ 2020/2021

Clasic -30% ( 455 € )
Premium (790 €)
 Filmare FullHD 1 Cameră[ Pregătiri, Civilă, Biserică, Petrecere ] Filmare FullHD 2 Camere[ Pregătiri, Civilă, Biserică, Petrecere ]
 Editarea materialelor video  Editarea materialelor video
 Melodie compusă special pentru clip  Sincronizarea materialelor de pe 2 camere
 Filmul nunţii (aprox. 2 ore 30 min)  Melodie compusă special pentru clip
 Clipul nunţii ( 2 min 30 sec )  Filmul Nunţii (aprox. 2 ore 30 min)
 2 DVD-uri personalizate  Clipul Nunţii ( 2 min 30 sec )
 1 Stick USB  Clip Dansul Mirilor
 Backup Garantat 1 AN  Pagină personală a nunţii pe sergyopictures.com
 2 DVD – uri personalizate
 1 Stick USB
 Backup Garantat 1 AN

 

    

 

*Datorită limitării de persoane invitate ca urmare a pandemiei de COVID19, preţul se personalizează în funcţie de orele de lucru după cununia religioasă.  Preţul poate fi mai mic sau mai mare decât cel afişat în funcţie de program şi de cerinţele clientului.

 

Videografia de nuntă necesită mult timp, efort şi creativitate. De la orele de studiu, alegerea celor mai bune achiziții pentru un echipament corespunzător tipului de eveniment, la timpul de lucru pe teren şi la montaj.
Filmul de nuntă înseamnă multă pregătire şi profesionalism. Videograful are spirit de echipă şi prezintă înţelegere pe teren atât cu clientul cât şi cu fotograful pe care trebuie să îl respecte pentru a nu apărea în fotografii. Suntem prezenţi pe întreg parcursul evenimentului dv.

Filmarea cu o singura camera

Filmarea cu o singură cameră este o filmare simplă, elegantă ce urmăreşte doar principalele momente ale evenimentului. Acest mod de filmare este cea mai economică din punct de vedere financiar deoarece reprezintă o reducere considerabilă a numărului de ore de montaj, sincronizare audio, reprezintă un spaţiu de stocare mult mai mic şi o mai uşoară muncă de teren şi coordonare fiind nevoie de un singur operator.

Filmarea cu doua camere

Filmarea cu două sau la cerere cu mai multe camere este o filmare complexă ce urmărește momentele importante din două perspective diferite, unghiuri diferite, respectiv cadru principal şi detalii oferind la sfârşit un film al nunţii dinamic din unghiuri diferite montat meticulos şi sincronizat. Filmarea cu mai multe camere în paralel necesită un plan de filmare bine stabilit şi o foarte bună coordonare între operatori şi fotograf, acesta fiind motivul pentru care este bine să alegeţi o echipă. Această variantă de filmare cu siguranţă vă va face să vă simţiţi precum personajele unui film.

Vezi portofoliul şi nu mai sta pe gânuri! www.sergyopictures.com

Rezervă data!  Tel: 0741149233  | info@sergyopictures.com